Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hádat s pojišťovnou se vyplatí ! :-)

o Navštíveno 910x o
o 07.04.2008, 14:08 | Milhauzz
Mám rád šťastné konce, jeden se stal i mě. Začalo to takto:
[ Link ]

Nakonec z toho vyplynulo že:
Geoemtrie v háji
Prasklé čelní sklo
Zrušený nárazník a plasty
Prasklý blok motoru (původně sem myslel že jenom olejová vana)

Je to delší ...

1, 22 listopad, nahlášení škody (havarijka)
2, leasingovka a pojišťovna ještě dělali kámoše
3, po týdnu zamítnuto
4, napsal sem nějaký ten průvodní dopis, odborné vyjádření servisu
5, opět zamítnuto (asi po 3ech měsících "hádání se"
6, pohrozil sem že přestanu splácet, ať si to auto zeberou
7, borec na leasingovce pochopil že čtvrt roku platit lízačku a nejezdit je na nervy celkem dost ... ale, vyvedl mě z omylu, mám spotřebák, žádnej lízing, mám jenom platit a držet hubu a krok ... ach jo
8, pojišťovna uznala vše kromě bloku motoru s tím, že motor praskl "běžným užíváním vozidla", což mě teda fest dožrali (si asi mlátím po nocích pantokem do motoru že ...)
9, Soudního znalce na ně!
10, Posudek stál pár peněz, cvhvíli to trvalo, ale popřeli se žvásty pojišťovny
11, opět hádky ...
12, udělali si sami znalecký posudek
13, 14 březen uznali, jupííí (následovala chlastačka :)
15, 17 březen jelo auto na opravu
16, 4 duben jsem já i servis obdržel krycí dopis
17, DNES jsem si auto vyzvedl
Celkem 161.594 kč, já 10%

Nové věci:
čelní sklo
př. nárazník
spodní plasty
"půlmotor", rozvody, náplně, filtry, vana, všechna těsnění, hadice, hadičky, napínáky, čidla ...

... sice to trvalo neskutečných 4,5 měsíce, ale stálo ot za to. Nebojte se hádat s pojišťovnou ... :)

Teď se jenom dopilujou ložiska (Oct1, stála na místě a měla už pravda něco nalítáno) a TK + EM, který prostě 3.3. propadli.

Děkuju všem, kteří mě utěšovali že to "nějak dopadne".

o 07.04.2008, 14:17 | Nismo.Power
tak aspon že tak :)
o 07.04.2008, 14:21 | fredy
dobrá práce, kolik stál ten soudní znalec
o 07.04.2008, 14:25 | Milhauzz
Fredy: 3tis, žádnej velkej ranec to není, nemusel nikam pořádně ani jezdit, protože místo už měla pojišťovna a viník nebyl (myslím tím další vozidlo).

Sám znalec se plácl do čela když to viděl a říkal " .. a jak by se to tak jinak asi mohlo stát ... "
o 07.04.2008, 14:26 | mrazik
Gratuluji k uspesnemu konci a ze jsi to nevzdal.
o 07.04.2008, 14:28 | Augi
Milhauzz: co máš za auto, že jsi to na dvou přejezdech zrušil? Navíc to není zas tak nepřehledný!
o 07.04.2008, 14:29 | Milhauzz
Díky, vzdát ssem to právě nechtěl, už jen z toho důvodu, že ssem měl naprosto čistý svědomí a chtěl sem se jen dožádat toho, na co mám nárok.
o 07.04.2008, 14:30 | choze
ty woe, ty máš nervy, bych je asi pozabíjel :-)
o 07.04.2008, 14:44 | Milhauzz
choze - skoro to bylo v plánu :)
o 07.04.2008, 15:59 | soray
Taky mam "vybornou" zkusenost s pojistovnou (Generali). V listopadu mi kamion vorval obe leve dvere a lehce vzal i levy prah. Dle autorizovaneho servisu oprava cca 60 tisic. Na zacatku prosince jsem si od likvidatora nechal poslat vypocet skody (pozdeji se ukazalo, jak proziravej a dulezitej krok to byl, jelikoz likvidator byl neuveritelnej kokot). Vypocet znel na castku cca 47000 (cekal jsem vic, ale budiz, na opravu v neautorizovanym servisu to bude stacit).
V lednu, po oprave auta a nafoceni pojistovnou po oprave, jsem zvolil formu uhrady rozpoctem a cekal na doruceni penez. Na konci ledna mi na ucet prislo cca 26 tisic a jakysi vypocet skody ve vysi cca 36 000 a odectem spoluucasti 10 0000. To uz jsem videl rude, protoze to nestacilo ani na opravu u neautorizovanyho servisu. Nasranej jsem napsal dopis tomu jejich ombudsmanovi a prilozil puvodni vypocet na 47 000. Za cca tyden mi prisel omluvny dopis, jak se mi moc omlouvaji a ze je jim to lito a bla bla bla....Na ucet dorazilo i chybejicich cca 10 000, takze konec pro me dobry. Nicmene uz si o pojistovnach myslim svy.
o 07.04.2008, 19:51 | Pekys
To jako můžou zamítnout havarijní pojištění? Já myslel že jen pokud ti prokážou alkohol, a ne jestli se zrovna nejakej radoby urednicek dobre vyspi.

Jinak gratulace, na tohle uz to chce fakt náturu :o)
o 07.04.2008, 19:54 | Milhauzz
Boužel je to tak, to víš, oni skoušej a skoušej jak s tebou vydrbat, pořád se na něco vymlouvají a čekají že to vzdáš.
o 07.04.2008, 19:57 | Pekys
Jebky jsou to, tohle je fakt už trochu moc.
o 07.04.2008, 22:06 | Rudi
hlavně, že to dopadlo, jak to dopadlo! Gratuluji!
o 08.04.2008, 02:50 | Knightey-
Congrat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3315 sekund.